Khamis, 24 Mac 2016

Motivasi #17

When you focus on problems,
You will have more problems.
When you focus on possibilities,
You will have more opportunities.

Motivasi

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 23 Mac 2016

Promosi Tobot Y dan TOBOT Z.....AuTobot

Mama QD ada buat PROMOSI untuk TOBOT Y dan TOBOT Z. Harga lebih murah dari pasaran. Yang best ada PERCUMA KERETA LEGO dan LEGO. Cepat whatsapp Mama QD sebab stok terhad.

Tobot Z


Tobot Y

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #16

You Dont have to be GREAT TO START
But you have to START TO BE GREAT


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selasa, 22 Mac 2016

Tabung Syiling Digital

Wahhh.....ramai order Tabung Syiling Digital ni. Seorang je order 2 tabung. Nak kumpul duit syiling banyak-banyak katanya. Uolls dah ada lum? Seronok menabung dengan Tabung Syiling Digital ni tau.

Cepat dapatkan HARI INI sebelum habis. Permintaan tinggi ni.

Tabung Syiling Digital


Tabung syiling digital 

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Tidak lagi penat mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi, hadiah perkahwinan @ cabutan bertuah
πŸ’° Guna bateri AAA (2biji)....bateri tidak disediakan

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 17 Mac 2016

JANGAN PERCAYA DENGAN DEXANDRA

JANGAN PERCAYA DENGAN DEXANDRA
--------

Selalu nampak iklan DEXANDRA ni lalu kat wall Mama QD. Tapi buat tak heran ja...one day Allah gerakkan hati utk try. Oder jer la kan...alang2 harganya munasabah. 

Perfume De'Xandra

Dah order...abg posmen pun datang la hantar. Dapat parcel tu , Subhanallah....bau wangi walaupun tak buka lagi sampul plastik. Dah Buka, sedapnya bau harum sangat. Memang segar dan tahan lama.


Tak percaya? X aper...jgn percaya sebelum cuba.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #15

I walk slowly,
But I never walk backward.

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 16 Mac 2016

Menabung dengan Tabung Syiling Digital

Tabung syiling digital ni best tau sebab ia boleh kirakan duit syiling lama dan baru. Tak payah penat nak kira sendiri duit syiling tu. Hadiahkan pada anak pun bagus untuk mendidik mereka menabung dari kecil. Mama QD buat bahagian dengan Tabung Syiling Digital ni. Satu untuk percutian, satu untuk saving dan satu untuk shopping. 

Tabung syiling digital


Boleh merancang untuk masa depankan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Korang boleh gak buat nama lain untuk tabung tu. 

Tabung syiling digital

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Mudah mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah
Juga hadiah perkahwinan (lain dari yang lain)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #14

Work hard and NEVER Excuses

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Ahad, 13 Mac 2016

Paling laris

Korang tau tak.... De'Xandra Bombshell ni perfume Paling laris dan tinggi permintaannya.

Bauan yang sangat Fresh, Soft dan Sexy 😍😍😍. Inspired Perfumes dari Victoria's Secret. Patutlah De'Xandra Bombshell ni paling laris dan sering habis di HQ. Siapa dah cuba pastinya tak nak yang lain😁😁😁. 


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Shake N Take

Shake N Take

Shake n Take

Semudah ABC...Masukkan bahan yang nak dikisar, kisar dan boleh terus minum. Ada shake n take ni, hari-hari boleh minum air smoothie atau air kegemaran anda. Dalam kereta pun boleh minum, kalau tak sempat. 


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #13

Buangkan tunggu dulu dan lakukan sekarang.
Waktu tak akan tunggu.

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Sabtu, 12 Mac 2016

Saat Terindah


Selalu keluar dating pasti spray Perfume kan. Sampai si dia ingat bau Perfume yang kita pakai. Itulah saat Terindah yang tak boleh dilupakan πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Lagi-lagilah kalau si gadis pakai perfume De'Xandra Our Moment ni.

De'Xandra Our Moment


Soft dan rasa fresh je bila bersamanya 😍😍😍. Cuba hadiahkan yang tersayang Perfume ni, pasti dia melompat-lompat tau.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Money safe macam CDM

Seronok adik ni dapat tabung Money Safe 😍😍😍.

Money safe

Boleh set password tau, Money Safe ni macam CDM.. Boleh simpan duit syiling dan duit kertas. Siapa yang dah ada tahu betapa best yer simpan duit dalam tu 😁😁😁

Nak....carilah Mama QD πŸ˜†


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #12

Kalau peluang tidak datang,
Kita perlu usahakan peluang sendiri.

Motivasi


Carilah peluang dan lakukan dengan terbaik sehingga menjadi kejayaan yang terindah.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Jumaat, 11 Mac 2016

Setanding produk Antarabangsa

Memang terbaiklah....Setanding Perfume Branded laa πŸ‘πŸ‘πŸ‘

De'Xandra Bombshell

Jimat duit dengan Perfume De'Xandra Bombshell ni... Bau yang sama dengan Perfume Branded dan tahan lama. I like 😍😍😍😍


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Memo botol 420ml

Memo botol 420ml ni Comel dan mudah dibawa ke mana saje. Hanya simpan dalam handbag. Nak minum terus je ambil dalam bag.  

Ada 4 pilihan warna πŸ‘‡

Memo botol 420ml


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #11

If you born poor it's not your mistake,
But if you die poor it's your mistake.
-Bill Gates

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Khamis, 10 Mac 2016

De'Xandra Inspired Perfumes

De'Xandra Inspired Perfumes

πŸ‘ EDP Perfume 35 ml
πŸ‘ Tahan lebih 8 jam
πŸ‘ Boleh dibawa SOLAT
πŸ‘ Mudah dibawa Travel

De'Xandra Inspired Perfumes




Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Patung turtle

Wahhh seronok patung turtle mata kuyu ni  bersantai di tepi pantai. Cute kanπŸ˜†πŸ˜†
Patung turtle


Nak beri surprise untuk tersayang pun boleh.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #10

Don't lose hope!
You never know what tomorrow will bring.

Motivasi


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 9 Mac 2016

Testimoni Tabung Syiling Digital

Adik ni dapat Tabung syiling digital terus menabung...sekejap je duit dah banyak. Bijak adik ni

Testimoni tabung syiling digital


Tabung syiling digital

πŸ’° Boleh kira duit syiling lama dan baru
πŸ’° Mudah mengira duit syiling
πŸ’° Ajar anak menabung dari kecil
πŸ’° Boleh dijadikan hadiah harijadi @ cabutan bertuah
Juga hadiah perkahwinan (lain dari yang lain)

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Kawan-kawan nak juga



Nak pergi kelas tadi saya spray Perfume kat tudung. Manis manis vanilla. Sampai kelas semua kawan-kawan tegur. Wanginya bau. Kawan-kawan nak juga pakai perfume bau yang sama πŸ˜…πŸ˜…. 

Hebat sungguh penangan De'Xandra La Via Belle ni. Student pun mampu beli 😊.

De'Xandra La Via Belle



Itu feedback dari Mama QD Lovers. Nak mewangi juga, meh cari Mama QD.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Letgo Tobot

Mama QD nak letgo Tobot macam Danish pegang ni. Ada lagi 4 kotak. Tobot ni ada music dan lampu. Anak pasti seronok bermain. Ada warna oren dan biru. Sesuai dijadikan hadiah hari lahir anak gak ni. Setiap pembelian Tobot tu, Mama QD beri FREE GIFT Kereta Lego. Cepat wasap Mama QD πŸ‘‡πŸ‘‡



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Motivasi #9

Apabila kita permudahkan urusan orang lain,
 Allah akan bantu permudahkan urusan kita



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Isnin, 7 Mac 2016

Selamat datang Mac

Selamat datang Mac



Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Template by:

Free Blog Templates