Selasa, 27 Jun 2017

Bedak viral... CPG Compact Powder

COMPACT POWDER BY CPG COSMETIC

Ia Terdiri dari 3 kod warna pilihan:
๐ŸŒธWhite Rose (01)        ๐Ÿ‘‰ CERAH
๐ŸŒธNatural Beauty (02) ๐Ÿ‘‰ SEDERHANA
๐ŸŒธLuxury Beige (03)    ๐Ÿ‘‰ SAWA MATANG

Compact Powder CPG


Compact Powder CPG ini 
๐Ÿ’•Boleh dijadikan alas bedak, foundation, & bedak biasa
๐Ÿ’•Menyerap lebihan minyak dimuka
๐Ÿ’•Tekstur lebih ringan dan mudah digunakan
๐Ÿ’•Mempunyai SPF 35
๐Ÿ’•Tidak melekit dan tahan lama
๐Ÿ’•Tidak bercapuk
๐Ÿ’•Selamat digunakan dan mempunyai kelulusan KKM


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @cpgcosmeticmelaka
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Mama QD Shoppe mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin. Semoga ikatan ukhwah lebih baik dan dapat eratkan silaturahim.


Ahad, 23 April 2017

Tabung pilihan 2017...Tabung Money Safe

Tahun 2017 ekonomi makin mencabar. Jadi perlu banyak menabung. Sebab tu ramai yang memilih Tabung Money Safe sebagai tabung pilihan 2017.

Tabung Money Safe


Money Safe
๐Ÿ’œ Tabung lain dari yang lain
๐Ÿ’— Boleh simpan duit syiling dan duit kertas
๐Ÿ’— Boleh set password sendiri
๐Ÿ’— Menyimpan duit seperti di CDM 
๐Ÿ’— Tabung akan berbunyi beep jika dibuka lebih 15 saat
๐Ÿ’— Saiz tabung 19 cm (tinggi) x 13 cm (lebar) x 12 cm (luas) 
๐Ÿ’— Sesuai dijadikan hadiah harijadi, hadiah perkahwinan atau sebarang majlis 
๐Ÿ’— Guna bateri AA 3 Biji (bateri tidak disediakan)

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @tabung29
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Rabu, 19 April 2017

Seronok Menabung dengan Tabung Syiling Digital


Siapa ade masalah seperti dibawah sila angkat tangan ๐Ÿ™‹...
~ Duit syiling bersepah-sepah di rumah.
~ Duit syiling tidak bernilai dimata dia.
~ Malasnya nak kira duit syiling yang berlambak ditabung tin biskut.
~ Nak didik anak-anak belajar menabung dari kecil.
~ Buntu nak bagi hadiah untuk yang tersayang.

Mama QD ada jalan penyelesaian. Uols WAJIB ade sebuah TABUNG UNIK iaitu TABUNG SYILING DIGITAL.

Tabung Syiling Digital

● TABUNG SYILING DIGITAL nie berbeza dengan tabung-tabung yang sedia ada. Ini kerana setiap kali kita memasukkan duit syiling ke dalam tabung, ia akan mengira nilai duit syiling tersebut.

● Contohnya kita memasukkan 1 keping 50sen, 2 keping 20sen dan 7 keping 10sen.

● TABUNG SYILING DIGITAL akan mengira jumlah syiling :
1*50sen = 50sen
2*20sen = 40sen
7*10sen = 70sen
Jumlah = RM 1.60

Tabung Syiling Digital ini Boleh menggira duit syiling LAMA dan BARU. Seronokkan, semakin lama menabung dengan TABUNG SYILING DIGITAL nie semakin bersemangat lak kita asyik nak menabung duit syiling.

Dapatkan Tabung syiling digital anda hari ini. 


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe

Combo Super Jimat Tabung Unik

LEBIH JIMAT !!!

Hadiahkan si comel Combo Tabung Unik ini.... Tabung Syiling Digital dan Tabung ATM Kartun. Salah satu cara mendidik mereka menabung dari kecil. Pasti mereka seronok dan sukakannya. 


Tabung syiling digital dan ATM kartun

Tabung Syiling Digital ni boleh terus kira jumlah syiling yang dimasukkan tau. Ia terima duit syiling baru dan duit syiling lama. Takdelah penat Mama dan Papa nak mengira.

Tabung ATM Kartun pula boleh menyimpan duit kertas dan juga duit syiling. Ia seakan-akan menyimpan duit di CDM. Dan ia boleh set password sendiri. Jadi orang lain tak boleh ambil duit tu ๐Ÿ˜ƒ.

Ramai sudah miliki COMBO SUPER JIMAT ni. Anda bila lagi?


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe

Isnin, 27 Mac 2017

Kenapa perlu beli Golden Beauty Elixir?


Kenapa anda perlu beli Golden Beauty Elixir?

Mesti anda tertanya-tanya kan, apa yang hebat sangat dengan Golden Beauty Elixir ni. Jom baca

Golden Beauty Elixir


6 PERKARA YANG ANDA DAPAT DARI GOLDEN BEAUTY ELIXIR

1) 6 GABUNGAN MINYAK TERBAIK DUNIA
GOLDEN BEAUTY ELIXIR satu-satunya produk yang menggabungkan pelbagai jenis minyak di dalam satu adunan. Hanya bahan terbaik digunakan untuk mendapatkan satu formula hebat yang mampu memberikan kelembapan maha dahsyat, setiap satu minyak mempunyai kebaikan tersendiri. Malah minyak yang kami gunakan juga ada tertulis di dalam AL-Quran akan kebaikannya - minyak zaitun.

2) KEPINGAN EMAS 24K ASLI 
Kepingan EMAS 24K ASLI, KELAS PERTAMA di masukkan juga kedalam formula GOLDEN BEAUTY ELIXIR. Khasiat Emas telah lama digunakan semenjak zaman CLEOPATRA lagi. Kini,  tak perlu lagi cucuk jarum pakai susuk emas... sapu jer GOLDEN BEAUTY ELIXIR kepingan emas akn meresap masuk terus kedalam kulit anda memberikan kesan glowing serta merta serta merawat kedutan wajah scara effective.

3) KAEDAH MODEN+TRADISIONAL
GOLDEN BEAUTY ELIXIR menggunakan gabungan teknologi moden iaitu teknik COLD PRESS dalam mendapatkan minyak. Setiap minyak melalui kaedah cold press yang mampu mengekalkan khasiat di dalam minyak 100%. Kuntuman bunga ros, mempunyai rahsia tradisional+ayurvedic yang mampu menaikkn AURA SERI pemakai. Tiada CHEMICAL hanya bahan semulajadi digunakan.

4) TIDAK BERMINYAK DAN TIDAK MELEKIT
GOLDEN BEAUTY ELIXIR tidak akan menyebabkan kulit anda lebih berminyak dan tidak meninggalkan kesan melekit. Ia melembabkan dan membantu mengawal pengeluaran minyak di wajah.

5) MAKE-UP ADDICT MUST HAVE
Semua peminat make up wajibbb ada GOLDEN BEAUTY ELIXIR. Setitis sahaja mampu meratakan foundation keseluruh wajah, jimat foundation malah menjadikan make up lebih ringan dan tampak natural. Gunakan setitis di bibir untuk melembutkan bibir dan memudahkan applikasi lipstik terutama jenis matte. Kelembapan berkekalan malah lipstik tahan lama serta lebih menonjol warnanya.

6) TAHAN LAMA
Sebotol GOLDEN BEAUTY ELIXIR boleh digunakan selama 1-2 bulan. Hanya setitis sahaja mampu memberikan kelembapan maksima. Boleh digunakan satu badan dan satu keluarga juga.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Adakah Golden Beauty Elixir selamat?


Adakah Golden Beauty Elixir selamat?
Ada yang tanya kepada Mama QD adakah Golden Beauty Elixir ini selamat? Jawapannya, Sangat selamat sayang, produk kami adalah 100% natural dan tiada additives, stabilizers ataupun preservatives. Golden Beauty Elixir juga telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Golden Beauty Elixir


GOLDEN BEAUTY ELIXIR menggunakan gabungan teknologi moden iaitu teknik COLD PRESS dalam mendapatkan minyak. Setiap minyak melalui kaedah cold press yang mampu mengekalkan khasiat di dalam minyak 100%. Kuntuman bunga ros, mempunyai rahsia tradisional+ayurvedic yang mampu menaikkn AURA SERI pemakai. Bahkan, kami menggunakan pure 24k gold flakes kelas pertama yang sgt selamat sampaikan anda boleh makan gold flakes tersebut… best kan ๐Ÿ˜.

Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com
http://mamaqdshop.blogspot.my/

Ahad, 26 Mac 2017

Kebaikan Golden Beauty Elixir

APA ITU GOLDEN BEAUTY ELIXIR?

GBE adalah minyak AURA SERI gabungan 6 jenis minyak terbaik di dunia di dalam satu botol.. antaranya ialah, sweet almond oil, patchouli oil, geranium oil, castor oil, olive oil dan lavender oil. GBE juga ada pure 24k gold kelas pertama yang sangat berkualiti dan selamat.. selain itu kami juga masukkan rose bud ke dalam GBE untuk bg efek aura seri pada pemakai.

Golden Beauty Elixir


Kebaikan Golden Beauty Elixir ๐Ÿ‘‡
• Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda glowing mowing  
• Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai.
• Menaikkan aura seri pengguna Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.
•  Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah.
•  Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda.
• Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai aromaterapi
•  Boleh digunakan untuk menggantikan pelembab wajah dan lotion badan, malah kajian juga mendapati penggunaan minyak mampu diserap oleh kulit 80 kali ganda berbanding lotion.
• Boleh digunakan sebelum make up, dicampurkan dalam foundation dan diletakkan di beauty blender @ berus foundation untuk mendapatkan kesan make up yang sekata dan glowing.
• Boleh digunakan utk merawat bibir kering dan menonjolkan lagi warna lipstick anda.
• Boleh digunakan ke seluruh anggota badan yang kering seperti siku, lutut, tumit dan jari anda.mencantikkan kuku juga.
• Untuk tidur yang lebih enak, apply GBE sebelum tidur , aroma bunga mawar akan membuatkan tidur anda lebih nyenyak dan anda akan bangun dgn kulit yang lebih lembut dan lembab.
• GBE juga mampu merawat masalah kulit seperti eczema, pori tersumbat, parut hitam, eyebag, stretcmark dana gen detox pada wajah.


Mama QD
SMS/Whatsapp/Telegram 019 727 0181
FB Page : Mama QD Shoppe
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Template by:

Free Blog Templates